آیا جراحی بینی های گوشتی مشکل تر است
آیا جراحی بینی های گوشتی مشکل تر است؟
آیا جراحی بینی های گوشتی مشکل تر است؟ اگر به فکر عمل زیبایی بینی هستید و در این مورد تحقیق کرده یا از افراد عمل شده پرس و جو کرده باشید حتما اصطلاح بینی گوشتی و استخوانی به گوشتان خورده است.
بسیاری از باور ها مانند اینکه جراحی بینی های گوشتی سخت تر است، این بینی ها بعد از عمل برگشت به حالت اول خواهند داشت، نتیجه عمل بینی به خوبی بینی های استخوانی نیست در بین مردم شایع است.
در اینجا می خواهیم شما را با جراحی بینی بیشتر آشنا کنیم.
آیا جراحی بینی های گوشتی مشکل تر است؟
1-تعریف عمل بینی گوشتی:
بینی های گوشتی برخلاف اسمشان دارای گوشت یا عضله زیادی نیستند بلکه مشخصات زیر را دارند:
پوست ضخیم و چرب، مشخص بودن منافذ پوستی، پهن بودن ناحیه نوک بینی، زیاد بودن ضحامت پره های بینی، زیاد بودن پهنای قسمت تحتانی بینی، زیاد بودن ارتفاع پره های بینی از کنار، ضعیف بودن غضروف های بینی.
در مجموع این مشخصات باعث می شود بینی پهن و بزرگ بوده و مشخصات زیبایی مانند خطوط موازی ناحیه پشتی بینی، خطوط زیبایی ناحیه پره بینی و شکل باریک و مشخص نوک بینی مشهود نباشد.
در بسیاری از این افراد عرض پایه استخوانی بینی هم زیادتر از نرمال است.
البته هر شخصی که نوک بینی پهن دارد در گروه گوشتی قرار ندارد.
در برخی افراد پهنای زیاد نوک بینی ناشی از غضروف های پهن و محکم است و این افراد بر خلاف بینی های گوشتی پوست نازک دارند و نتیجه جراحی زیبایی بینی در آنها بسیار بهتر است.
آیا جراحی بینی های گوشتی مشکل تر است؟
2-روش های جراحی زیبایی بینی :
در بینی های گوشتی هدف اصلی باریکتر کردن نیمه تحتانی بینی تا حد امکان و شکل دهی مطلوب به ناحیه نوک و پره های بینی است.
برای نیل به این هدف ساختار غضروفی بینی با استفاده از غضروف تیغه میانی بینی همان شخص تقویت می شود تا با اعمال فشار بر روی پوست ضخیم و چرب آن، بینی شکیل تر و باریک تر حاصل شود.
در این بینی ها حتی الامکان از برداشتن زیاد غضروف و استخوان بینی پرهیز میشود و برداشتن آنها فقط در موارد وجود قوز بینی انجام خواهد شد.
نازک کردن پوست ضخیم در این افراد به دلیل امکان بروز عوارض برگشت ناپذیر و آسیب ماندگار پوستی جز در موارد خاص و به مقدار ملایم انجام نمی شود.
منبع:drebrahimi
.